Madeleine, du är fantastiskt.



allt är en röra och tiden flyger iväg, madeleine tänk att du fyller 17 år om mindre än fyra timmar .. jag är så jävla glad för att jag fick lära känna dig och jag önskar dig all lycka ska du veta.

jag är jätte glad för din skull att du ska åka till USA och ursäkta om jag är självisk, men jag kommer känna mig så äckligt jävla tom utan dig. du är min glädje spridare, vet du det? & det konstiga men ändå fantastiska är att du alltid funnits oavsett vad och det betyder så oerhört mycket, jag är dig evigt tacksam. du är en av dom vackraste skapelserna som finns här på jorden, både du och jag vet att jag inte tycker att det finns så jätte mycket som finns här på jorden om du förstår vad jag menar? jag försöker finnas så mycket som möjligt, inte för att du någonsin är ledsen utan du är ju som sagt min glädjespridare.

jag är så stolt över dig, du är otrolig som person och det är meningen att du ska ta åt dig! för jag menar det från botten av mitt hjärta.. lite mer än ett år, och du har fick mig upp på fötter igen. jag finns alltid och det hoppas jag att du vet, jag älskar dig min kära. föralltid!

/ patricia appelgren.

RSS 2.0