omg omg omg!

Helgen har vart skiiiit roligt.

Började med att jag, Amelie, Hope och Caitlyn hade film kväll i fredags. Vi såg The Grudge 2, Shutter och sen Tangled hahaa. Vi va hemma hos Caitlyn och såg alla filmer, dom har värsta stora TVn, typ som en hemma bio.
Hennes pappa kom och skrämde skiten ur oss när vi såg Shutter, och hennes hund kom hela tiden.
Deras hund va skiiit sööt, och apstor. Den hette Coco med Hope kallade henne för Sugar hahaha. Sugar låg bredvid mig på golvet under filmerna och sen i mitt knä i soffan när vi såg Tangled.

Sen på lördagen så kom Hope hit och hämtade upp mig, vi åkte till Maverick för att hyra film. Så ser vi 7 killar alla klädda i kavaj osv (dom va på väg till balen) så kollade vi runt för att se vad dom kom i, bakom oss står fetate limmon. En av killarna som kom, hans mamma hade tydligen gift sig med en biljonär dom bor i Las Vegas och han bor här i Cedar City. Så dom skickade hit en limmo från Vegas? hahahaha helt insane.

Hursom, sen åkte vi till Amelie, och hennes värdmamma sa att jag kunde få låna deras telefon för att ringa till min familj (som just nu är i NY). Första gången jag ringde funkade de inte, andra gången ringde de bara, tredje gången la mamma på utan att svara. Sen fjärde gången så svarade hon. Va sååå kuuul att höra hennes röööst igen :D vart så glad, även om de bara va i 5minuter vi pratade (dom sov nämligen, klockan va 10pm i NY).
Efter det så pratade vi en stund med Amelies värdföräldrar och sen kollade vi på Knight and Day. Skit rolig film hahaha :)
Sen vart de hem för min del.

Nu idag, så ska vi till St George och göra något? Dels leta upp flygplatsen så jag vet vart vi ska på tisdag. Sen vare något annat också haha.

Aja, nu måste jag fixa mig :D byebye


nu äre nervöst..

Jag är NERVÖS inför att min familj ska kommma. Har ingen aning om varför dock... kan knappt fokusera i skolan hahaha.

Dom kommer ju om endast 6 dagar nu, heeeeelt sjukt.

sååå nääära :D

om 9 dagar och 5 timmar och 33 minuter kommer jag att stå på flygplatsen i St George för att mota min ÄLSKADE FAMILJ :D

Har inte sett dom nu på 8månader, så de ska bli heeeelt sjukt att träffa dom, men längtar som fan :) Vi ska nämligen göra en liten resa tillsammans, till Kalifornien och Vegas.

Så de här är vår resa
-San Francisco 16-18/4
 
-Cambria 18-19/4

-LA, Santa Monica 19-23/4 

-Las Vegas 23-24/4. 


ÄR SÅ JÄÄÄVLA TAGGAAAD :D
har redan packat lite hahahaha

Skadad..

Dumma bil jäkel... jag satte mig i min kompis bil, och skerna som man spänner fast säkerhetsbältet i.. dom är gjorde av metal och tunna.. dom va i vägen för mig :( så jag satte mig på dom, o dom rev mig en bra bit nere vid svanskotan o ner mot rumpan :( gör aaas ont!!!!

Annars vare en bra dag igår. Har ngra fotbollskillar som berömde min körning, en annan assöt kille i St George som frågade om jag hade tugugi o  som sen (med sina polare) förföljde oss en bit. Sen två andra killar som jobbade på olika affärer som snackade asmycket med oss :D vi hade en såååååån roooolig kväll :D

Ibland önskar jag att jag tänker fortare, man kanske hade kunnat fått nya bekantskaper där :D några roliga nya personer liksom, men jag tänker u på de i efterhand. Att man skulle stannat upp, pratat mer eller något sånt hhaahha :)

Här är iaf en bild på min skada (ser värre ut irl)


RSS 2.0