Sunny Maritime University, New York

Kom på nyss att jag inte hade sök och kollat upp vart i New York det är vi ska bo. Tydligen heter stället Sunny Maritime University som ligger i New York. Det är ett marint universitet som tydligen ligger under en bro om jag har förstått det hela rätt. Hittade några bilder, men vet inte exakt vart det är vi ska bo där.


Så någonstans här är det vi ska bo. Bild lånad av SUNY Maritime College

Har inte visat hur skolan i Utah ser ut än kom jag på.

Det är Canyon View High School som jag kommer gå i.

Nu ska jag föröska sova lite. Godnatt

Puppies

Godmorgon Godmorgon,

Sitter just nu i soffan med syster och kollar på Jersey Shore, så himla roligt program haha.

Men jag kollade min mail nyss och min värdmamma, Anni, hade svarat. Hon berättade att jag kommer få vara med när deras son, Deucalion, tar sina första steg samt när han säger sina första ord, så himla gulligt. Sen berättade hon även att dom håller på att avla deras hund Ruska, så dom kommer kanske få några små chihuahua valpar medan jag är där. Så himla gulligt, de kanske kommer finnas en massa valpar i hemmet också. Jag älskar både hundar och bebisar så jag har hamnat i min drömfamilj i USA.


Vladimir (den mörk bruna) och Ruska (den ljusbuna)

Sömnlös pga. två tankeställare

Ligger just nu i min nybäddade säng med katten bredvid mig och kan inte somna. Tänker för mycket på att jag åke snart. Tänker även på hur de ska bli att vara utan familjen och allt i 10månader? Hur klarar sig folk när dom åker på ett High School år?

Alla kanske inte är lika tighta med sin familj som jag är med min. Men min familj är som mina bästavänner, jag kan ALLTID lita på dom och prata med dom om allt. Även om man ibland inte orkar med sin familj och önskar att man inte bodde där osvosv, så älskar man dom alltid så mycket att om man skulle förlora dom skulle man dö själv.

Snart kommer jag börja tänka för långt, ibland på nätterna får jag ångest över livet. Det är så kort, fattar inte att vissa väljer att förkorta sitt liv genoma att fatta dumma beslut. Vare sig de handlar om knark, alkohol, droger, självmord, skära sig själv eller så, man förstör sitt liv, man förstör för alla som bryr sig om en. Man förkortar det fördefullaste man har.

Man får EN CHANS här i livet, och det är de som gör mig så ledsen. Att veta att när ens föräldrar/syskon/mormor,farmor,farfar,morfar eller liknande dör så kommer dom ALDRIG tillbaka. Samma sak med en själv. Man bara försvinner helt och hållet, kommer ALDRIG mer tillbaka. Det känns bara så äckligt, man har 85 år på sig här på jorden (vissa har turen och lever längre). 85år är INGENTING, sen är man borta för ALLTID. Det finns ingen återvändo, varje gång jag tänker på detta så börjar jag gråta för jag vill inte att de ska ta slut. Vill inte försvinna och aldrig mer vakna upp, vill inte att mina föräldrar aldrig mer ska kunna säga åt mig att stänga av datorn eller liknade. Vill inte att livet ska ta slut!

Nä, nu ska jag försöka sova om det går. Ska kanske kolla på Pride paraden imorgon om jag har lust och orkar.
Så godnatt :)

Sol, vind och vatten

Goddag goddag

Har nyss kommit hem från vaxholm, vi var och hyrde 2 filmer och sen köpte vi lite mat som vi ska äta ikväll. Det ska bli tacos! Så himla gott alltså.

Annars så har det inte hänt så himla mycket. Eller jo, jag har börjat plocka ihop lite smått men inte lagt ner något i resväskan än. Sen har vi även köpt en liten present till Deucalion och en till föräldrarna. Till Deucalion köpte vi en liten igelkott som man kan ha handen i, alltså typ en handdocka haha. Och till föräldrarna köpte vi ett kuddfodral där man ser några utav vaxholm mest berömda ställen eller va man ska säga :).

Men nu ska vi börja fixa maten och sen ska jag försöka packa ner lite utav grejerna i väskan iallafall.


5Dagar kvar till New york och 12Dagar kvar till Cedar City nu.

Julafton idag...

... Fast näää.

Haha idag var jag i stan med min syster, efter det så väntade vi på våra föräldrar för att vi skulle gå och se bio. Men innan bion så skulle vi upp till farmor igen för att fika med farmor, mamma och pappa. När vi kom dit så ringde vi på dörren, men ingen öppnade, så jag tog upp nyckeln och öppnade dörren.

Där stod mamma med systemkameran i handen, så  fort hon såg mig gömde hon den. Jag fattade ingenting, vi gick in i lägenheten och jag märker att det är ovanligt mörkt där. Sen kommer jag in i vardagsrummet och ser att det står en liiten julgran på golvet med en massa, wait for it.... JULKLAPPAR! Haha, ni anar inte hur chockad jag blev när jag såg det. Men tydligen så hade dom gjort detta för att jag skulle få fira "jul" med dom också i år. Tycker jag var väldigt gulligt gjort av dom.

Det jag fick var: En nyckelring där de strå I<3Sweden, En Hello Kitty reflex, strumpor, Dollar, spel (som jag kan ha på planet), en liten tvättsäck, en DKNY plånbok och en DKNY väska. Väskan fick jag från min syster och resten från hela familjen.

Annars har det inte hänt så mycketidag, bion vi såg var INTE bra och både inne/efter filmen så SPÖREGNADE det ute. Hade varken en jacka eller paraply med mig, så fick springa till garaget och Sergel haha.
Har även handlat en massa saker jag behöver ha med mig på resan, plus igår handlade mamma och emelie också lite utav det jag behöver ha med mig.

Nu ska jag försöka börja packa ner i väskan lite smått, ska även föröska ta bilder på allt jag fick idag och köpte. Om min kamera tillåter det, den har typ inget batteri kvar haha.
Aja, Bye.

Bio idag

Godmorgon, Godmorgon

Har faktikst vart upp sen 8 eftersom att jag skulle fixa en grej vid halv tio. Så just nu ligger jag i ena hörnan på soffan och min syster i andra. Hon halv sover lite och jag kollar på tecknat hahaha, inget annat bra på TV just nu.

Annars idag så ska vi gå på bio hela familjen, vi ska se någon ny film som hade premiär igår, kommer inte på vad den heter bara. Mer än det så ska vi typ handla det sista inför resan, det är ju bara 6dagar kvar nu! Och jag kan fortfarande inte tro att jag kommer åka snart, känns fortfarande som en dröm. Lite konstigt men så kommer de vara tills jag kommer till min värdfamilj, New York kommer bara kännas som en semster utan föräldrarna haha.

Men nu ska jag försöka vila lite innan jag måste börja fixa mig igen. Bye

Flyginformation

Vart väckt imorse av mamma vid 10, men skulle få sova lite till. Sen kom pappa vid 11.30 och sa att han visste något inte jag visste, och att jag måste gå ner och läsa vad jag har fått.
Men han kunde inte hålla sig, så han berättade att all flyginformation inför resan och vad jag kommer göra de 8dagarna jag är i New York.

Så nästa onsdag (4/8) Ska jag vara på Arlanda 7.20 för incheckning och sånt. Sen 9.20 går planet mot London och i London ska vi byta flyg mot New York som avgår 13.40. Vilket betyder att jag kommer vara 2timmar och 40minuter på flygplatsen.

Sen när jag ska till min värdfamilj (11/8) går planet från New York till Salt Lake City 09.45. Sen får jag vänta i 2timmar och 30minuter i Salt Lake City helt ENSAM! Tills mitt plan mot Cedar City går, det avgår 15.20.

Så enligt schemat över flygtider kommer jag vara i New York 16.25 (4/8) och i Cedar City 16.40 (11/8)

Nu börjar det kännas lite i magen, börjar alltså bli nerövs eftersom att jag har fått ALL information inför resan nu och nu är det bara 8dagar kvar, vilket är heelt sjukt.

Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig för att träffa Patricia i stan.

Puffer

Hallo Hallo igen.

Kom hem från Kolmården idag, kan säga att det var ett av det roligaste jag någonsin gjort haha. Fast i måndags regnade det medans vi gick runt i parken så de flesta djuren låg gömda bakom skydd eller djupt in i skogen, vilket va lite tråkigt.
Så första dagen vi kom till Kolmården gick vi runt i parken och kollade på alla djur, vi såg dels Gorillor, shimpanser, små apor, tigrar, björnar, noshärningar och massa annat. Eftersom att vi kom dit lite senare på dagen så gick vi bara inne i parken.
Idag (tisdag) så gick vi först in i Tropicarium och kollade på olika fiskar, ormar, apor, rockor och Hajar. Fick en riktig läskig bild på en av hajarna, men så lysde de något för ögonen så man ser bara tänderna och hur nära den var haha. Men jag klappade faktiskt rockorna och dom var hur lena och gulliga som helst. Sen kom det även fram en Blåsfisk som ville att jag skulle klappa den. Men jag var lite feg eftersom att man aldrig vet när den blåser upp sig själv, visserligen var dom hur keliga som helst men jag vart ändå rädd haha.

Sen efter Tropicarium satte vi, hela familjen, i bilen och åkte mot safarit. Han i kassan sa att det skulle ta 45 minuter att åka runt, yeah right. Tror de tog nästan 2 timmar. Det var sjuuukt långa köer hela vägen runt, dom hade sagt att man inte fick stanna speciellt inte vid strutsarna då dom gärna pickar på bilen för att leta efter mat. Men eftersom att de va sjukt mycket bilar så var man tvugen att stanna lite då och då. Men vi såg Björnar, Renar, Giraffer, Strutsar, Några andra djur med horn och LEJON! Att se lejonen var riktigt häftigt kan jag säga, visserligen låg dom lite längre bort och vila, men dom är så vackra.

Här är några bilder från måndagen mest

Ja bilden säger väll allt, haha

Kolmården!

Björnarna

Den vackra geten jag klappade

Snöleopard

Kamel

Tiger

Elefanter

Gorillor

Det var alla bilder jag orkade lägga upp idag :) Lägger kanske upp fler imorgon.

Of to Kolmården

Godmorgon!

Just nu har jag packat klart och ska lägga över alla saker i bilen. Sen blir det åka till Kolmården! Det kommer tydligen regna idag så vi får se om vi tar Safarit idag och själva parken/marine world imorgon eller tvärtom.

Men nu ska jag skynda mig för nu ska vi åka. Bye

KOLMÅRDEN IMORGON!


Imorgon bär det av mot Kolmården med familjen haha. Var aldrig där när jag var liten så i tänkte åka dit som en avslutningsgrej innan jag åker.


Idag har vi fått gäster och jag fick lite dollar från en av gästerna.
Annars har vi bara försökt att börja släktforska, jobbigt att alla sidor kostar om man vill söka på släktingar och sånt. Men någon gång ska vi nog ta tag i det och verkligen söka och gå djupt i det. Det vore ju kul och veta saker om ens släktingar, åtminstone veta vad dom heter och vad dom gjorde när dom levde.
Har äen börjat skriva min packlista inför USA resan.

Nu ska jag packa och sen sova, ska upp 7.30 imorgon nämligen.

So I got my boots on

Alla planer för dagen vart bara rent utav skit.

Vi åkte till Farsta för att min syster skulle göra en sak, efter det åkte vi in till stan och fikade samt kollade på klockan jag skulle få. Sen innan vi åkte hem så tog jag med mamma och pappa in till butiken igen och sa att jag ville ha den idag. Så jag har en ny klocka nu, den var visserligen på rea men jag tyckte den va snygg haha.

Men min pappa är rätt roligt ibland, jag berättade vad den kosta (innan vi köpte den) och han sa att "det är fan inga pengar alls".
Men sen ville han ingå en deal med mig iallafall, så han sa att om jag inte använde datorn eller kollade något på TV under hela onsdagen, så skulle jag få klockan. Jag klarade min dela avtalet och han höll sin del.

Men iallafall, så vi står i kön och ska betala klockan då tjejen i kassa frågar om vi vill ha försäkring på klockan. Försäkringen kostade bara 70kronor men pappa kollade på mig och sen till tjejen i kassan och sa "nej det behövs inte, klockan kostar ju ingenting, går den sönder så går den sönder. Då köper man bara en ny". Jag kunde nästan inte hålla mig för skratt när han sa det. Han sa det i en sån rolig ton, det går verkligen inte att förklara hur roligt det var.

Har inga bilder från dagen eftersom att mina kamera är urladdad. Men får fixa en bild på klockan sen och resten av sakerna som vi köpte inför resan idag och när vi var i Gävle.

En annan rätt sjuk grej med klockan jag köpte, hon i kassen satte på den runt min handled så hon visste hur mycket som behövdes förkortas (vilket var en hel del, har väligt smala handleder). Sen hade jag klockan på mig resten av dagen, så skulle jag ta av mig den. Och jag fick inte av skiten! Hur jag än vände och vred på den så gick den inte att få av. Jag fick sån himla panik.
Sen kom min syster och även hon försökte ta av den, det tog en stund men sen fick hon upp den. Dum som jag är satte jag på mig den igen och fick inte av den haha. Men nu har jag lärt mig hur jag ska göra utan att bryta en nagel eller så.


Middag @ Jensen Bofhouse

Igår var jag och Patricia på Jensen Bofhouse och käkade middag där. Det vart Jensens Cesar sallad till middag med varsin coca cola, och sen åt vi även glass med jordgubbar och varm choklad sås med kaffe (kaffet där var inte gott, smakade vatten).

Idag blir det först till Farsta, sen ska vi in mot stan och då ska vi kolla på min klocka jag ska få. Sen blir det middag med familjen och sen bio. Vi ska gå och se Eclipse (vet lite sent menmen) sen blir det antagligen att åka hem.

Imorgon bär det först av mot ett ställe jag inte får säga idag haha. Efter det ska jag med syster till Arbetsförmedlingen och göra något (?). Efter det blir det in till stan och sen till Rålambshovsparken (aka. Rålis) där vi kommer vara hela kvällen i stort sett.


Middagen


Efterrätten

Nu ska jag fixa klart mig inför dagen sen ska vi åka :)

What's the point of doing anything?

Ligge just nu i sängen och kom precis fram till att IDAG är det exakt 2VECKOR KVAR tills jag åker. Alltså det är helt stört hur fort tiden har gått sen jag fick kontakt med familjen i USA.

Men iallafall, i måndags var jag i Gävle med familjen för att syster skulle köra upp. Sen i tisdags har jag legat hemma typ helt död efter att ha åkt fram och tillbaka till Gävle på samma dag. Men mamma köpte lite saker till mig som jag ska packa ner inför resan plus två presenter till min Värdfamilj.

Idag (onsdag) ska jag in till stan och träffa min kompis Patricia, vi skulle typ gå och äta på restaurang inne i stockholm, sen får vi se vad vi gör innan/efter.
torsdag ska hela familjen gå på bio (vi passar på att umgås nu så mycket som de går eftersom att de är så kort tid kvar). Så vi ska käka middag innan och antagligen handla.

fredag ska jag typ ha som en avskedsfest med dom jag känner. På lördag blir det samma sak och kanske ska skriva packlistan då också haha.
söndag ska jag och familjen till Kålmården, så vi kommer hem på måndag kväll tror jag.
Sen på tisdag ska jag träffa en kompis och sen resten av den veckan vet jag inte hur det blir än.
Förutom på lördagen nästa vecka då jag har ännu en avskedsfest med släkten och vänner till familjen.

Så just nu har jag fullt upp och stressar för att hinna med allt, försöker även klämma in så mycket jag kan under en dag så jag verkligen inte missar att träffa någon/göra något innan resan är här.


Haha en bild från turkiet'09 ser lite rolig ut menmen:)

Bokar in en resa nästa vecka kanske (?)

Har precis ätit middag ute på framsidan av huset. Var faktiskt väldigt skönt, det fläktade bra och det var inte för vamt eller för kallt.

Men under maten så diskuterade vi (jag och min familj) om vad vi skulle göra nu de här 3 sista veckorna innan jag åker.
Så i pratade och kom dels fram till att vi ska faktiskt åka ner till Kålmården. Har helt ärligt aldrig vart där, så det kändes som en rolig liten avslutning. Vi kommer ju självklart att göra något mer, men de här är det vi bokar in nu. Så det kanske blir så att tisdag eller onsdag nästa vecka åker vi till Kålmården. Om inte nästa vecka, så blir det veckan efter.

Juste, fick även hem ett brev idag att jag hade fått något på posten. Kunde helt ärligt inte lista ut var det var, först trodde jag att det var mitt nya (4e på grund av vaxholms bankens strulerier) bankomatkort. Men sen kom jag på att sånt kommer ju ner i brevlådan dirket. Så jag kunde verkligen inte fatta vad för något det var jag skulle hämta ut.

Så när jag kom hem och öppnade kuveret så visade det sig att det var mitt PASS, som jag lämnade in på Amerikanska Ambassaden i fredags. Så jag fick alltså mitt VISUM idag! Så nu väntar jag bara på biljetten och mitt bankomatkort, sen är jag redo för att flyga till USA!


En bild från när vi solade idag, Haha mitt hår ser verkligen Orange/rött ut här.

Väääxhooolm

Här är några av bilderna som jag tog när jag va i Vaxholm för några dagar sen.


Vaxholm 1

Kajen

Vaxholm 2

Vaxholms färjan

Desperate Housewives

Vaknade för någon timme sen, men låg kvar i sängen. Jag orkade verkligen inte resa mig upp, höde när det började regna lite så jag vart ännu mer otaggad på att gå upp då.

Men idag får jag se va som händer, det är ju inte världens bästa väder för att vara ute, men kanske slutar med att jag går ut i alla fall.

Tittar i allafall just nu på Desperate Housewives och försöker tänka ut något jag kan göra idag. Ska först kolla om jag har fått ngt svar från min Värdmamma.

Åker ju om 23DAGAR. Det är heeelt sjukt, kan fortfarande inte fatta det.

Ska ta och fixa frukost nu, får se om jag skriver senare.


Rålambshovsparken

Igår följde jag med min syster till Rålis och träffade hennes vänner och några andra. Det var riktigt trevligt, efter att ha haft en sån dålig dag så slutade den väldigt bra. Men kom hem efter 3 och somnade typ 4.30 imorse. Så jag sov till 1 idag och har sen bara legat i soffan och tagit det lugnt haha.

Så idag har det inte hänt så himlans mycket, sett en film, letat efter våran katt och typ ätit chokladglass (ett helt paket ensam haha).


Marina, Malin, Jihan och Angelica i Rålis

Jag och min syster

Det togs flera bilder, men jag orkar inte lägga upp dom haha.

Bad day!

Hela min dag börjar med att jag måste gå upp 6.40! För att vi skulle vara på Amerikanska Ambassaden innan 9. Så vi var där typ 8.15 och stod nästan längst fram i kön, men vi fick vänta en stund eftersom att de tog lite tid att släppa in folk sen var det en ny kö inne på själva ambassaden och sen fick man vänta tills dom ropade upp ens namn så skulle man få tillbaka lite papper.

Men i alla fall, på morgonen. Jag var huur trött som helst, skulle hälla upp te i dels en mugg att ta med och sen i det glaset jag skulle dricka ur på morgonen. Så när jag häller upp teet i muggen, så skvätter det en droppe på min hand (alltså SKOLLHETT VATTEN) och av ren reflex så (jag står då och håller i både muggen och vattenkokaren) slänger jag med muggen så allt te flyger ut över hela min hand! De gjorde ont som sjutton och jag vart på riktigt dåligt humör.

Sen efter ambassaden skulle vi upp till farmor, så var det fel på någon av hennes apparater och vi var tvugna att dra till någon affär för att lämna in den. Men när vi kommer dit så öppnar dom inte förens 12 och klockan var 11.10 så vi satte oss i VasaParken en stund. Men tiden gick så himla segt så vi ställde oss vid dörren och kom sen först in. Sen börjar nästa problem! Vi hade inte med oss hennes perssonnummer så vi kunde typ inte lämna in de, vi försökte ringa henne. Men hon svarade inte osv osv.

SEN! Nu kommer det värsta!
Hade ju fått ytterliggare ett nytt bankomat kort. Först gjorde tjejen i vaxholm dubbel beställning på allt. Sen när vi gick dit och fick "rätt" kod och kort så visar det sig att koden inte stämmer!! Prövade 2 gånger så jag kunde inte pröva igen för då tar dom ju kortet.
Men så vi beställde ett nytt kort igen då, och det kom härom dagen. Dom på banken sa att jag skulle ha samma kod som jag skulle haft innan. Så jag går och prövar det. Tror ni det funkar!? NEJ!! Utan bankomatskiten tar mitt efter ETT FÖRSÖK! Så nu har jag inget bankomat kort. Jag gick in på banken i Odenplan så hon där verkade vettigare, hon beställde ett NYTT KORT och en NY KOD!

Så nu ska det bli rätt hahaha. Sen hände massa annan skit, dels på en restaurang i Vaxholm. RIKTIGT otrelig personal så vi stack utan att beställa mat eller något. Vi snackade skit om dom när vi satt på restaurangen och grejer. Så om ni ska äta i Vaxholm, UNDVIK den Italienska restaurangen som ligger brevid Hamnkrogen. Tror den heter Protobello någonting.

Haha så jag är inte på topp humör. Som nyss, hade precis startat datorn och kommit in på internet. Så skulle jag resa mig upp då lyckas jag stänga igen datorn varav ALLTING stängs ner. Glad jag blev då, jisses. Idag ska jag bara sitta inne känns det som, annars lär jag väll bli påkörd eller något annat hahah.


Amerikanska Ambassaden imorgon!

Har precis kommit hem från stan, så just nu ligger jag i soffan som vanligt hahah. Och min mage låter heeela tiden. Fattar inte vad den håller på med!

Nej men imorgon ska jag och pappa åka till Amerikanska Ambassaden för att ansöka om mitt VISUM! Viktigt att ha det innan man åker (;. Sen efter det får jag se vad som händer, men ska i alla fall kanske grilla på kvällen här hemma. Men vi får se.

Skulle egentligen åkt in till Vaxholm och fotat lite vid kajen där. Men de vart ändrade planer så jag åkte in till stan, Vaxholm får jag ta i helgen.
Men nu ska jag försöka få i mig mat, kanske därför min mage håller på och låter (?).

Hit ska jag imorgon!


hallo i värmen!

Sitter just nu på farmors balkong och dör i värmen haha. Trodde seriöst inte att det skulle blir så här jättevarmt idag, men man ska inte klaga men ändå haha.

Annars idag så får jag se vad som händer, ska kanske möta upp en kompis i stan eller så lägger jag mig och solar på balkongen.

Ska typ gå och fixa en macka eller något nu, är sjukt hungrig.


Vaxholm

Idag så började dagen med att jag och min syster hjälpte pappa att olja in HELA altanen, det var riktigt jobbigt i värmen. Men samtidigt så får man ju färg av att jobba i bikini i solen hahaha.

Men sen efter det tog vi det lugnt en stund, sen åkte hela familjen in till Vaxholm (ja lite onödigt att ta bilen när vi kan typ åka buss 7stationer menmen), så käkade vi middag på Portobello som ligger vid Vaxholms kaj. Sjuuukt god mat, käkade en pizza visserligen men den va så himlans god.
Sen gick vi och kollade på alla båtar som låg inne och på dom som kom in för att äta. Så köpte vi glass och satte hoss vid hamnen och tittade ännu mer på alla båtar. Haha de var ganska intressant att se hur vissa båtar försökte lägga till.

Sen åkte vi hem, grillade lite korv. Så gick i in, sen fick vi besök av några vi känner och så började vi kolla på filmen Definitely, maybe den är verkligen sjukt bra. Så just nu kollar jag på filmen och ska snart gå och lägga mig så jag orkar upp klockan 7.

Men ska stänga ner datorn nu så godnatt :)

Bilder från idag

Vattnet


Huset


Katten


Det jag köpte igår

   

Bild 1 - Limegrön BH och Trosa från H&M | En svart body från Gina Tricot
Bild 2 - En typ orange/rosa halsduk från Gina Tricot | Mascara, Hårspray och Parfym från H&M | Skor från DinSko
Bild 3 - En vit tunntröja från Gina Tricot | Ett vitt linne med kedjor från Lindex
Bild 4 - En mörkblå tunnkofta från H&M | En rosa kjol, ett Limegrönt Linne (samt ett likadant i en annan färg) från Gina Tricot.

Ska kolla lite på TV nu, har vart ute i stortsett hela dagen så är heeelt slut haha.

Herreguuud

Igår efter att jag hade tvättat bort sminket och borstat tänderna så skulle jag gå och lägga mig. Så jag går ut ur badrummet och precis när jag ska stänga dörren dit så hörs det något från nedervåningen. Jag vart sjukt rädd så halv sprang in i mitt rum.
Alla andra låg och sov, till och med katten så det var ingen av dom. Men jag vågade inte gå ner för att kolla vad det var för något. Det lät som om att någon släpade någonting i marken. Men sen vart det tyst, kunde inte somna förens efter 45minuter haha. Tog in katten i mitt rum och la henne på min säng så jag fick sällskap hon stirrade på mig surt, men stannade kvar haha.

Bilderna från de jag köpte kommer upp senare, har inte orkat lägga in dom på datorn än. Menmen.

Igår fick jag fler bilder från min värdmamma. Fick se hur det såg ut inne i deras hus, det är ganska litet men dedt ser hur gulligt ut som helst.
Sen tittade jag även på skolans hemsida och på vilka sporter dom har där. Dom hade bl.a. Golf (tjejer/killar), Basket (tjejer/killar), Tennis (tjejer/killar), Fotboll, Amerikansk Fotboll osv. Så dom har en del sporter man kan köra där nere.
Min pappa vill att jag ska gå med i basketlaget eftersom att jag har spelat det förut, plus att mina värdföräldrar typ spelar det haha. Men sen även för att det är lättare att träffa nya "kompisar" (eller vad man ska kalla det för) om man går med i en sport. Så då får det nog bli basketen i så fall.

Nej nu ska jag gå ut i solen en stund, så himla skönt väder ute.

Bilden är från när jag var i Turkiet


Shopping dag

Kom hem från stan för ett tag sen. Va med syster för att handla, skulle egentligen inte ha köpt något men köpte upp nästan alla pengar jag hade på kontot.
Kan inte är så smart eftersom att man inte får studiebidrag i sommar och jag kanske skulle sparat lite till resan. Men samtidigt behövde jag nya grejer haha.

Lägger upp bilder på det jag köpte senare, kameran ligger på laddning. Fick även hem de sista jag beställde från en hemsida.
Så  de vart mycket nya kläder idag om man lägger ihop allt haha.

Men idag är det iallafall bara 33DAGAR KVAR tills jag åker. Känns inte ens verkligt, känns som om att resan bara är en dröm. Lite läskigt att jag tänker så, men jag kan bara inte tro att de är sant att jag inte ska träffa min familj på 10månader. Att jag ska bo i någon annans hem i 10månader, gå i en helt annan skola i 10månader.
Allt är så overkligt bara haha.

Men ska se om kameran har laddat klart sen ta lite bilder.

RSS 2.0