Mountain Lion

Sitter och "chattar" med min värdfamilj från USA just nu.
Vi har typ kommit fram till att vi ska åka till Grand Canyon någon dag och även att vi kanske ska Campa. Haha det var något som värdmamman är jättesugen på.

Men när vi pratade om just campa, så frågade jag om vilka vilda djur de finns där. Han sa att de finns kaniner, älgar, bävrar, renar och även något som kallas "Mountain Lion". Det tyckte jag lät väldigt farligt haha, frågade om dom var farliga. Men dom är tydligen väldigt bra på att gömma sig så man ser dom knappt och dom var inte så farliga, dom springer ifrån om dom ser människor tydligen. 

På bilden är det en så kallad "Mountain Lion". Ser farliga ut i alla fall haha.
 

Haha jag frågade hur det kom sig att dom valde sig att ta emot en utbytesstudent. och de visar sig att hennes Sister-in-law jobbar med utbytesstudenter och hon berättade för Annie att de är en svensk flicka som ville komma. Så hennes sister-in-law frågade om Annie kännde någon som ville ta emot henne, och då sa Annie: Henne vill jag ha!
Hon vill ju gärna lära sig bättre svenska, hon har vart i Sverige förr och har tyckt att alla var så öppna mot henne, så nu vill hon vara de till någon annan. Så jag tror nog jag har kommit till en bra familj.

Ska fortsätta prata med henne och honom nu, så uppdaterar kanske lite mer senare om de kommer upp något mer intressant :)

hot hot hot

Kom precis in från solen igen, trodde nästan jag skulle dö idag när jag va ute. Det var verkligen riktigt varmt ute, och knappt någon skugga. Men jag stod ut hela dagen lång och när jag kom hem så la jag mig i solen en liten stund med syster.

Såg även nu att min värdmamma hade svarat, tydligen så fyller hon år dagen innan mig haha. Världen är liten ibland, hon spelade även basket när hon gick i High School och jag har ju själv spelat det så de är lite roligt :)

Men oj, nu loggade hon inte på Skype. Haha nu vart jag nervös här. Skriver mer senare :)

Tick Tock, Tick Tock

Jag vart färdig fixad för typ 10minuter sen, bussen går 45 här ifrån. Har absolut inget att göra den sista stunden haha.
Solen försvann från balkongen nyss och de är för varmt ute för att bara sitta på en stol färdigsminkad och klädd. De är riktigt segt när Emelie, min syster, slutar halv tre och man har vart vaken sen typ 7 på morgonen.


Min lilla kissekatt Matisse


UT I SOLEN MED ER!

Haha rubriken säger väll allt?

UT I SOLEN FÖR SJUTTON!! Inte ett enda moln på himlen och solen bara steker på.

Till helgen ska det tydligen bli 30GRADER, så himlans sköönt.

Ska forsätta sola nu :)

Solar på balkongen

Vart typ väckt 7imorse av att farmor satt o typ skrek i telefonen. Eftersom att hon hör dåligt, så pratar hon JÄTTEhögt för att hon tror att dom inte hör. Det är jättejobbigt, varken jag eller min syster kunde sova.

Men idag ska jag typ lägga mig ute i solen och sola, ska kolla upp det med mitt bankomatkort imorgon istället. Orkar verkligen inte göra det idag, vill bara ligga ute på balkongen i solen haha.
Sen ska jag träffa min syster, så ska vi se va vi gör, men antagligen lägger vi oss i Vasa Parken som jag sa igår. Sen ska vi hem, jag ska kolla om min värdmamma har svarat på mitt mail och sen ska jag typ lägga mig i tid så jag för en gångs skull får sova ut.

Men nu ska jag ut till solen och det borde ni också göra haha :)

Stadion imorgon (?)

Har precis lagt mig i sängen och kollar på TV, men nu har TVn bestämt sig för att bara visa svart/vitt. Så jag ser ingen färg på det som händer, riktigt störande.

Men pratade iallafall med en kompis idag och han skulle typ tävla på stadion imorgon. Så ska kanske dra dit och kolla en stund, vore roligt och se hur duktig han är.
Annars ska jag träffa syster efter hon har jobbat, följa med henne till några ställen och sen typ lägga oss i Vasa Parken. Sen ska jag hem och ta det lugnt en stund haha.

Ska försöka sova nu, men farmor snarkar som en sjutton. Aja, godnatt (:

Stan

Jag åkte in till stan efter mitt senaste inlägg. Träffade syster en stund, vi gick och la oss i Vasa Parken sen åkte jag hem och hämta smink och nya kläder (sover nämligen över här i stan inatt). Sen åkte jag tillbaka till stan och nu sitter jag här uppe i lägenheten och äter chips och dricker cola haha.

Men ska fortsätta kolla på TVn nu, får se om jag skriver något innan jag somnar. Annars uppdaterar jag imorgon igen.

JUSTE! Jag skulle ta ut pengar idag, så slår jag in min kod (har fått nytt bankomatkort, ett VISA kan inte ha Maestro (?) i USA). I alla fall, jag slår in koden jag har fått till kortet, OCH DET ÄR FEL!!!!!! Prövade en gång till efter att ha kollat koden med mamma. Och de funkar ändå INTE!

Så nu måste jag till banken imrogon för att få den riktiga koden. HATA HATA HATA när det blir så här.

Avresedatum

Mamma ringde mig för en stund sen och berättade att hon hade ringt till STS och kollat med dom vilket datum det är jag kommer att åka till förberdeslsekursen New York, som är i 7dagar. Och det visar sig att dom först hade tänkt att jag skulle åka den 27Juli vilket är vääldigt snart. Men sen såg dom att jag kommer bli väldigt tidig till familjen då, eftersom att jag då skulle vart hos familjen den 4Augusti och skolan börjar den 18Augusti, så därför kommer jag att åka den 4Augusti till New York, och sen åker jag den 11Augusti till min värdfamilj.

Det är också väldigt väldigt snart, alltså den 4Augusti. Men jag längtar verkligen som sjutton nu. Så nästa gång min värdmamma svarar på mitt mail, så ska jag kolla så att dom verkligen är hemma den 11Augusti, vilket jag tror men man måste ju kolla.

Pixie Lott har gjort två riktigt bra låtar som jag verkligen älskar.

Mama Do


Gravity

Knock Out

Skulle egetnligen legat ute och solat hela dagen idag, men de går inge bra med den planen eftersom att solen typ är täck av ett moln som vägrar flytta på sig. Men så fort det molnet försvinner så ska jag fort ute o sola haha.

Det här är iallafall tre utav låtarna som jag spelar som en galning just nu på min iPod.

Knock out


Airplanes


Commander


Nu ser de ut som om att solen snart kommer fram, ska nog passa på att springa ut en stund.

5 Veckor kvar

Sitter just nu i min säng och kan inte sova. Jag tänker alltid för mycket innan jag ska sova så jag inte kan sova haha.

Nej men det som snurrar i mitt huvud just nu är att jag faktsikt kommer att lämna Sverige om bara 5VECKOR!! Det är ju ingen tid alls. Vet inte hur jag ska klara mig borta från, speciellt, min familj. Kommer känns riktigt jobbigt när jag sitter på planet efter att ha lämnat dom id flygplatsen.

Tänk er att inte kunna krama eran mamma eller pappa på 10MÅNADER. Eller att inte kunna små prata med ert/era syskon på nätterna på 10MÅNADER.

Jag längtar verkligen till jag åker, men vill ändå inte lämna min familj så länge. Kommer kännas så konstigt att inte höra mamma tjata eller när pappa erbjuder sig att hämta upp en oavsett vilken tid på dygnet och vart man är. Eller bråka med min syster och sen bli sams efter 5minuter igen, lyssna på när katten springer i trappan eller alla gånger man försöker prata med farmor men hon låtsas höra.

Kommer säkert börja gråta på flygplatsen, om inte där så kommer jag göra det när jag kommer till min Värdfamilj. Men jag vet att det kommer att bli 10fantastiskt roliga månader jag har framför mig, med många nya upplevelser.


Varm sommardag!

Idag har jag bara tagit det lugnt, vart ute i solen, ätit glass och sovit ut. Sen städade jag mitt rum, bytte lakan och överkast i sängen, damsög rummet och tvättade alla tvätt som låg i min tvättkorg. Känner mig verkligen stolt över mig själv!

Sen i veckan kommer antagligen kläderna jag beställde hem förra veckan att komma, hoppas jag. Annars så ska jag sola, åka in till stan för att leta efter en ny väska (kastade två stycken idag)och äta lunch med mamma någon dag. Ska även försöka få tid att prata med Annie över skype om vi lyckas hitta en tid som passar oss båda två.


En fin liten bild från midsommar


Dorm daze II och popcorn

Idag har jag inte gjort någonting, vaknade runt 12 och sen har jag vart så seg att jag bara har legat i soffan och degat hela dagen haha.
Har däremot börjat fundera på va sjutton jag ska behöva packa ner sen när jag väl måste börja packa. Vet inte vad det brukar vara för väder där eller någonting.

Mailade i alla fall mamman idag igen men har inte fått svar än. Ställde några frågor och kollade igenom deras bilder igen. Riktigt söt familj, ungen är helt underbart söt och hundarna ser så gulliga ut.

Har inget anant att skriva just nu, sitter och kollar på Dorm Daze II med syster och äter popcorn haha.
Men här är i alla fall en bild på mig, som min syster tog under Kronprinsessans bröllop.


Midsommar

Sitter just nu i soffan och kollar på Godzilla (?)

Har även mailat Annie (min värdmamma i USA) och ställt några frågor. Har även fått sett bilder på hur familjen och hundarna ser ut. Deras son heter Deucalion och är 7månader gammal, hundarna heter Valdimir och Ruska som är två små söta chihuahuor och hennes man heter Anthony.
Är så lycklig just nu så jag vet inte vad, känns som om att jag har hamnat i en riktigt bra familj. Mannen gillar att spela basket, det känns också riktigt kul eftersom att jag själv spelade det i 5år.

Men idag har det vart ganska lugnt, vi var först och åt lunch hemma hos några vi känner sen drog vi vidare till Paviljongen och kollade på när dom reste midsommarstången. Sen gick jag och syster hem för att hon skulle åka in mot stan och jag skulle möta upp en kompis.

Efter att min kompis drog så gick jag upp till dom vi skulle äta middag hos, sen satt vi där ett bra tag innan papporna startade grillarna. Sen vart det kött och potatis sallad till middag och sen jordgubbar och glass.
Så himla gott!

Cedar City, UTAH

Idag ringde min mamma mig under dagen och berättade att jag hade fått hem ett brev från STS (den organisationen som jag åker med till USA). Det visade sig att jag hade fått min placering, alltså vilken familj, skola och vart jag skulle bo någonstans de 10månaderna jag är där.

Så den 18augusti börjar jag i Canyon View High School som ligger i staten Cedar City. Så jag ska alltså bo i Utah de 10månaderna jag, vilket jag ser fram emot enormt.

Familjen jag ska bo hos bor i ett så kallat "twin-house", dom har en liten bebis och sen även två hundar. Jag som älskar både hundar och småbarn vart så glad när jag läste det.

Så när jag kom hem idag så mailade jag dom, men eftersom att deras tidzon är lite före oss så hade dom nog redan gått och lagt sig. Men får nog svar imorgon så jag hoppas på att dom skickar några bilder så jag får se hur dom ser ut :)

Så i början på Augusti åker jag på en förberedelsekurs i New York i 7dagar, sen åker jag vidare till min värdfamilj i Utah. Men nu ska jag försöka sova tidigit så jag kan vakna upp och hoppas på att dom har svarat.


RSS 2.0